Vårt stora utbud
De flesta maskinerna står samlade på vårt 13.000m² lager i Värnamo. Kom på besök! Här har ni flera alternativ att välja på, de flesta för omgående leverans. Det ger er stora valmöjligheter och underlättar era beslut.

Har du maskiner att sälja?
Vi vill veta mer. Vi köper enstaka maskiner, produktionslinjer och hela fabriker.

Hantering
För snabb och säker hantering av maskiner vid in- och utlastningar har vi traverser över hela lagerytan. I vår tunga hall lyfter vi 60 ton med fri höjd på 6,5m. Vår stora truck lyfter 16 ton och är oumbärlig i vårt dagliga arbete.

Öppet köp
Norima säljer så gott som samtliga maskiner (inom Sverige) på öppet köp inom 30 dagar från leverans. Er enda insats är frakten.

Värdering
Vid en förestående försäljning, försäkringsfråga eller fusion kanske hela eller delar av verksamheten behöver värderas. Vi hjälper Er gärna.

Renovering/modernisering/service:
Maskinstaden Värnamo har ett stort utbud av företag specialiserade på renovering, modernisering och anpassningar. Norima har ett nära samarbete med flera av dem inom mekanik, el, hydaulik och styrsystem.

Finansiering
Vi hjälper er gärna. Norima har ett gott samarbete med de flesta leasingbolag.

Norimas ”hyrköp”
Osäker på framtiden? Hyr maskinen av oss. Vill ni sedan köpa maskinen kan ni när som helst lösa ut den för ett reducerat pris. Ring så berättar vi mer.

EAMTM
Vi är medlemmar i den europeiska organisationen EAMTM (European Association of Machine Tool Merchants). En garanti för att vi tar väl hand om Dig som kund.Lekelundsvägen, S-331 53 Värnamo Sweden, E-mail: info@norima.se, Phone (+46)370 69 55 00, Fax (+46)370 46481